Kalender
5.12.19
Julefrokost Tvis Løb & Motion
17.2.20
Årsmøde i Tvis Badminton

Årsmøde Tvis Badminton 17-02-2020 kl 21.00
 
Dagsorden.
 

Valg af...
Billedserier

Beretning fra Julejagt 28.12.2018

29. december 2018

Årets julejagt d. 28 dec. samlede 38 jæger hvor 11 havde taget deres hund med.

Antallet af jæger gjorde at vi delte os op i 2 hold i første såt.

Efter parolen og vores obligatoriske afstandsbedømmelse, hvor blandt andet Svend Erik blev udnævnt til jagtfiskal, gik turen til 1. såt i Søndre plantage for godt halvdelen af folkene. Det blev til lidt forbi skud på snepper i søndre. Yderligere blev der leveret 1 rådyr af Leif Aslak skud nede omkring den gamle skole.

 

1 såt i Nordre for dem der blev tilbage blev afviklet fra hytten og vest på nede fra søen af og med drev vest ud af skoven. I denne såt blev der set i nærheden af 6 stk. dåvildt og lidt råvildt men intet leveret.

2. såt inden frokost var  lige over for hytten. Der var en masse drev på råvildt der gik 5 stk øst ud af skoven. Derudover blev der set 2 store fuldskufler + andet dåvildt.  Lidt snepper fløj over brandlinjen. Der blev leveret 1 sneppe af Per Nielsen i denne såt.

Klokken nærmere sig 12.30 så det var tid til en sikker såt i hytten, med medbragte madpakker.  Efter frokost tog vi det resterende i en såt ude mod Vest. I denne såt blev der set både råvildt, dåvildt, snepper og hare. Tage Jakobsen står for på vejen som skiller 1 og 3 såt og han leveret 1 rådyr.

Næsten til sidst i såten skyder Steen Hauge til et dyr, som efterfølgende ved en 18 tiden blev eftersøgt med en schweisshund. Efter at have gået på dyret ca. 300 meter, blev den fundet død. Efterfølgende da den blev brækket viste det sig at der var hele 9 hagl i hjertet. Så den var løbet videre efter Steen havde skud til den, uden at vide den var død :-) dette viser blot hvor vigtig det er at vi eftersøger.

 

Mvh

Torben
Tilknyttet fil:     (6227 Kb)
Seneste nyt
8.9.19
Nak og æd en svamp i Nordre Plantage
Tvis jagt forening inviterer til en formiddag i Nordre plantage hvor vi finder......