Du er her:Hjem/Foreningsliv/Jagtforeningen
Jagtforeningen2020-05-30T21:45:34+02:00

Jagtforeningen

Velkommen til Tvis jagtforenings officielle hjemmeside

En hjemmeside primært for foreningens medlemmer. Tvis Jagtforening blev stiftet i 1933 og er en forening under Danmarks Jægerforbund, for jægere bosiddende i Holstebro Kommune. Tvis Jagtforening har januar 2020 115 medlemmer heraf 65 ordinære.

Find diverse andre informationer i menuen nedenunder.

Først kommende arrangement:

Type: Grundlovs arrangement ved Æ-Hyt er aflyst grunden Corona situationen.
Dato:5.Juni 2020

Tidspunkt:                  
Mødested:

Find kontaktoplysninger her

Seneste nyt

Arbejdsdagen 2020

By |26 april 2020|

Vi har haft arbejdsdag den 25 april. Der var stor opbakning bag arrangementet. Vi startede ved jagthytten lørdag morgen klokken 9. Der var fire nye [...]

Mågeplagen i Holstebro

By |26 april 2020|

I nogle år, har jeg været koordinator på mågeregulering i Holstebro, både på at måger bliver skudt og på at æg indsamles/sprøjtes og reder ødelægges. [...]

Generelt

Med undtagelse af den 1. Fællesjagt må du gerne invitere én gæst med pr. Jagt.
Pris pr. gæst er 100 kr. Husk også altid gyldigt jagttegn på jagterne. Kun foreningens medlemmer kan medtage Hund. Der må bruges stålhagl. Prisen for alle jagterne inkl. Bukkejagten, er 500 kr. Dog er prisen kun 250,- for seniorer. Unge under 21 gratis 1 år og anden år 250,- (indbetales på fremsendte konto nr. senest d. 1. april).

Mødested ved alle Fællesjagterne er “Æ HYT” i Nordre Plantage.

Mindstepris på Råvildt er 300 kr. Evt. undtagelser besluttes af dagens Jagtleder. Der afholdes vildt-auktion, men skytten skal aftage det nedlagte vildt, hvis der ikke kommer et højere bud.

Medlemmer af Jagtforeningen kan deltage med riffel på fællesjagten i Nordre fra tårn/stige. Mens de andre er i Søndre på jagt. Der må skydes Kronvildt og Dåvildt. Tilmelding af ønske om riffelpost, skal være dagens jagtleder i hænde SENEST 3 dage før jagten. Dagens jagtleder trækker lod, og melder tilbage til de 4 riffeljæger der skal medbringe riffel og kun til dem som skal medbringe riffel. Medlemmer der ikke hører fra jagtlederen, skal IKKE medbringe riffel, men blot hagl eller/og bue. Dagens Jagtleder meldes ud i reminder mailen for jagten. Hvis nogle er i tvivl om hvem dagens jagtleder kontakt venligt Torben Madsen Tlf 40579661 (venligst ikke før 14 dag for fællesjagten)

Historien om Tvis Jagtforening

Her finder I Historien om Tvis Jagtforening.

Bent Bak fra “Tvis Lokalhistorisk Interessegruppe”, har  skrevet en meget omfattende og rigt illustreret beretning på 131 sider, om Tvis Jagtforening.