Du er her:Hjem/Jagtforening/Beretning fra årets 3 fællesjagt den 23. nov. 2019

Beretning fra årets 3 fællesjagt den 23. nov. 2019

Der var til dagens fællesjagt mødt, 9 hundefolk og 18 skytter op. De drog alle mod Søndre plantage, som blev drevet af fra vest mod øst. Allerede inden drevet var blevet sat i gang, var der snepper på himlen.

Der blev set en ræv luske omkring skytterne, som til sidst kom forbi Kurt Dyrberg på kort afstand. Hvilket resulterede i en nedlagt ræv af ham.

Der blev leveret 2 snepper, af Esben og Mikkel.

Derudover blev Asger, den første der nedlagde en mårhund på jagtforeningens revir. En han mårhund, valgte at putte sig lidt fra ham, hvilket han udnyttede.

Derefter gik turen til Nordre plantage, hvor der blev drevet en enkelt såt inden frokost. Denne bød på lidt forbi skud til snepper og en enkelt leveret af Mikkel.

Efter endt frokost, blev der drevet fra hytten og nord på.

Hvilket udløste flere leverede snepper til paraden.

En sneppe til Holger og to til Asger.

Dagens sidste såt blev der også set en del snepper og skudt efter dem, og leveret en af Esben og en af Glen og en af Asger.

Derudover blev ny jægerne Brian og Kristian (gæst) begge sat af ved siden af hinanden. Efter lidt venten kom der en sneppe forbi først den ene og efterfølgende den anden. Hvilket de udnyttet til fulde 1 skud 1 sneppe oveni købet deres første stykke nedlagt vildt for dem begge…. Stort tillykke.

Til paraden var der at finde

1 mårhund (1 skud)

1 ræv (1 skud)

11 snepper (i alt 36 skud)

M.v.h. Torben Madsen

By |2020-01-19T20:09:02+01:009 december 2019|